COL.LABORACIÓ DE PROXIMITAT

21/09/2017

El centre Edat 3 col·labora des de fa un any amb l'empresa Bedding Industrial Begudà per tal d'utilitzar els llençols i coixineres de la marca BSensible.El conveni té la voluntat de millorar la qualitat del descans dels residents, sobretot els més depenents.

Els llençols i coixineres BSensible són llençols i alhora són protectors, és a dir, que la residència utilitza un sol producte, enlloc de dos.

Són impermeables i i transpirables, de manera que la incontinència o la suor no traspassa al matalàs. A més, estan fets de Tendel, un teixit més suau que el cotó, i per tant, molt més agradable per les persones que passen molt de temps al llit. El teixit incorpora òxid de zinc, un compost inorgànic que repara i regenera la pell, i això es demostra amb els residents d'Edat 3  que passen més hores al llit: gràcies al bon estat de la seva pell prevenen l'aparició de futures llagues. Els llençols BSensible són termoreguladors, és a dir, que ajuden  a estar més frescos a l'estiu i a mantenir la calor, a l'hivern.

Aquesta recent col·laboració representa doncs, per a Edat 3, una gran oportunitat que, a més a més, ajuda a promocionar el producte de proximitat.